Massage

Klassisk massage
Behandlingen passar dig som vill ha en avslappnande stund. Du väljer din behandling; rygg, axlar eller hela kroppen beroende på tid och dina önskemål. Massagen är djupgående och fungerar både läkande, förebyggande och lugnande

Zonterapi
Igenom vår kropp går så kallade meridianer som är förbindelser mellan olika organ och punkter på kroppen. Om förbindelserna flyter fint så mår kroppen bra men när det har skett någon stockning så blir organen lidande. Zonterapipunkterna är koncentrerade till fötterna och i viss mån händerna. Alla kroppens meridianer slutar i fötterna och därför sker det någon form av kristallisering i denna ände när flödet inte fungerar. Zonterapeuten trycker då sönder dessa kristaller. Detta kan göra ont, men kan ändå kännas skönt och vara effektivt. Nästan alla sjukdomar kan behandlas med zonterapi och få ett lyckat resultat. Zonterapeuten använder uteslutande sina händer, och då i huvudsak pekfingrets knoge, som verktyg.

Ge det ett försök. Det är skönt!

Hot Stone Massage
Hot Stone Terapi - är en tusenårig tradition från fjärran östern. Du blir MASSERAD med varma, sköna täljstenar, som gör att behandlingen går ner på djupet och är mycket avslappnande och behaglig för kropp och själ.

Behandlingen är otroligt avslappnande och djupverkande. Mycket bra för spända muskler. Höjer blodcirkulationen, minskar stress, energigivande och utrensande. Värmen går ner på djupet och musklerna blir väldigt avslappnade.

En lugn känsla infinner sig och ger nästan ett meditativt tillstånd. En perfekt behandling för den som vill gå ner i varv och återhämta sig kroppsligt och själsligt.

Energipunkterna stimuleras med varma stenar och kroppen och sinnet får en möjlighet att befria sig från spänningar och bekymmer. Varma släta stenar glider längs din inoljade hud och frigör tankarna från vardagen. Värmen överförs från stenarna djupt in i musklerna och resulterar i en allomfattande känsla av välmående. En totalt avslappnande antistressbehandling!

Efter behandlingen med olja och uppvärmda stenar känns huden spänstig och vävnaderna mer elastiska. Tröttheten som lagrats i kroppen lättar och spänningar i musklerna löses upp. Behandlingen lämpar sig bra för personer som vill varva ner och återhämta sig både fysiskt och psykiskt.

hotstone

Ann Lönnberg

Priser:

30 min: 27€
45 min: 37€
60 min: 45€
90 min: 67€

Hot Stone:
90min: 77€


Boka tid

Kundparkeringplatsen är nr.15