Etusivu Yhteystiedot Yhteystiedot  
     
 
Hieronta

Klassinen hieronta
Hoito sopii sinulle joka haluaa rentouttavan hetken. Voit itse valita hoidon pituuden sekä hoidettavan alueen, joko selkä, hartia tai koko keho, omien toivomustesi mukaisesti. Hieronnan vaikutus on ennaltaehkäisevä, hoitava ja rauhoittava.

Vyöhyketerapia
Kehomme läpi menee niin sanottuja meridiaaneja (energiaratoja) jotka ovat yhteydessä elimiimme ja pisteisiin meidän kehossa. Jos yhteys virtaa hyvin niin kehomme voi hyvin mutta kun tukos on syntynyt niin elimemme kärsivät. Vyöhyketerapiapisteet ovat keskittyneet jalkoihin ja jossain määriin myös käsiin.

Kaikki kehon meridiaanit päättyvät jalkoihin ja sen takia syntyy jonkinlainen kristallisoituminen jaloissa silloin kun virtaus ei toimi. Hoitotilanteessa painetaan ja hierotaan pisteitä jotta kristallisoinnit rikkoutuisivat. Tämä saattaa sattua hieman mutta hoidon pitäisi tuntua makean kipeältä ja olla tehokas. Melkein kaikki sairaudet voidaan hoitaa vyöhyketerapialla hyvällä tuloksella. Hoitotilanteissa käytetään työkaluina melkein aina käsiä ja silloin pääosin sormenpäitä tai vaihtoehtoisesti sormen rystysiä.

Kokeile ja nauti hoidosta!

Hot Stone Hieronta
Hot Stone Terapia on itämaista perinnettä tuhansien vuosien takaa. Sinut hierotaan lämpimillä vuolukivillä, jotka tekevät hoidosta hyvin rentouttavan keholle ja mielelle.

Hoito on syvävaikutteinen ja erittäin hyvä jännittyneille lihaksille. Hoito lisää verenkiertoa, vähentää stressiä, antaa energiaa sekä puhdistaa kehoa ja mieltä. Lämpö menee pintaa syvemmälle ja rentouttaa lihaksia. Täydellinen hoito sinulle joka haluaa vähentää kierroksia ja kerätä voimia sekä fyysisesti että psyykkisesti.

Energiapisteet aktivoituvat lämpimistä kivistä ja keho sekä mieli saavat tilaisuuden vapautua jännityksistä ja huolista. Lämpimät ja sileät kivet liukuvat ihoa vasten ja mieli irtautuu arjesta. Lämpö siirtyy kivistä lihaksiin ja tulos on laaja hyvän olon tunne. Totaalinen antistressihoito!

hotstone

Ann Lönnberg

Hinnat:

30 min: 25€
45 min: 35€
60 min: 43€
90 min: 65€

Hot Stone:
90min: 75€


Varaa aika

Asianaspaikoitus on no.15